5 december 2020 bingo avond


Na een top avondje “1,5 meter Zietsong” met dank aan jullie en de artiesten maken wij ons op voor het volgende online evenement. De grote sinterklaas bingo show op zaterdag 5 december 2020 van 19:00 tot 22:00 uur.

Je kunt je aanmelden via Facebook Messenger of e-mail: watefes@gmail.com
Aanmelden kan tot 3 december en de uitzending zal via Facebook te zien zijn. Een bingokaart kost €10,- en een extra bingokaart kost €5,- Van de extra bingokaarten gaat € 1,50 per kaart naar de Stichting Wensulance.

Afhalen van de kaarten is op 5 december tussen 10:00 en 13:00 uur bij A Jenne Sjlaagboom. De avond zal afgewisseld worden met muziek, om de “lange waile” een beetje te voorkomen. Lokale ondernemers hebben mooie prijzen aangeboden, deze zullen komende week bekend gemaakt worden. Wat te denken van cadeaubonnen voor een massage, diner, schoonheidsspecialiste of een mooi Senseo koffieapparaat, skateboard, dartbord en nog veel meer.

Uiteraard zal Sint en zijn Pietjes het geheel presenteren en het kan zijn dat er wel eens iets mis loopt….uche uche. Bij 100 bingofans stopt de inschrijving. Bij aanmelding krijg je verdere info betreffende betaling en avond zelf (hoe meld je de bingo). Op naar een gezellige avond met de nodige humor en stress.