Wat een dag


Druk druk druk maar gelukkig in de juiste banen. Af en toe wat piekmomenten en niet altijd de afstand maar met een vriendelijk woord is dit dankzij jullie zo opgelost. Het lijkt van een afstand wel eens anders dan van kort bij, bohhhh doa is ‘t druk maar de afstand (en het wachten) is grotendeels gehandhaafd.

Ook bellen wij met de handhaving en is de politie even binnen geweest om een luisterend oor te bieden. Hoe gaat het, zijn er problemen? Voor ons als horeca is het met deze dagen een uitdaging, mensen willen vieren, lachen, vertellen. Des te fijner is het dan ook om het contact met de dienders van de wet ?goed te houden.

Wij gaan carnavals maandag nog even knallen maar de reibekuchen zijn niet meer in vrije verkoop, helaas alleen nog de reserveringen. Maar wij hebben wel nog TO Go erwtensoep (warm) en de chocomel, koffie, cappuccino enz.

Ook gooien wij morgen de frisdrank in de aanbieding. € 1,50 voor de laatste drankjes, gezellig met de kinderen onderweg en dan even een drankje doen. Wij zijn er maandag van 12:00 tot 16:00 uur.