Versshop de Vink


Reclame vuur inne anger????
Op de vink ligt nog een van de laatste buurtsupers. Roos en Sjaak Janssen zijn al sinds 1984 eigenaar van het pand, het was eerst café Pöttgens, maar uiteindelijk kwam het leeg te liggen en hebben ze de “stoute schoenen” aangetrokken en werden zelfstandig ondernemer.

Na een fikse verbouwing werd in 1986 de buurtsuper geopend, en op de dag van vandaag nog steeds met alle plezier.
Over anderhalf jaar is het echter gedaan met dit uniek stukje winkel in een wijk, dan staat de verdiende rust voor de deur.
Ik was er vandaag voor de eerste keer en werd meteen geraakt.

De warme uitstraling van Roos en Sjaak, twee mensen met een groot hart voor hun zaak. Het is allemaal zeer netjes verzorgd, je wordt met een vriendelijk lach geholpen, het assortiment is groot, verbazend groot. Van diepvries tot soep, vlees, chips, knapperbolletjes????????, snoep nog old fashion….je kunt zelf bepalen….voor €0,10 cent….net als in de speeltuin….jeugdherinneringen komen naar boven, noem het maar op, en hebben ze het niet zal het ongetwijfeld geregeld worden.

De broodjes en broden stralen kwaliteit uit, de kaas en de vleeswaren wordt vers gesneden…..en uiteraard wordt je broodje vers belegd….geen voorverpakte hap. Al met al zeer de moeite waard, en voor een eerlijke prijs topproducten.

Onze tip, ga eens langs bij versshop de Vink,
St. Pieterstraat 273,
6464GG Kerkrade.
Familie.janssen@live.nl
045-5461469

Voor je het weet is het er niet meer….en wat moeten wij al missen….d’r Wijnen Bazaar, ‘t Crouse Netta, d’r Herpersj, ‘t Sjtriechiezer, d’r kleine Winst, d’r bekker Kockelkorn, d’r Homminga en nog voal mieë.
Hop in d’r auto en vaar d’r hin, en duch ze de jrus van d’r Sjlaagboom