Vandaag dan eindelijk de persconferentie


Zoals het uitziet gaat aan bijna twee jaar corona langzaam een einde komen.

Een zware periode voor veel ondernemers in welke branche dan ook, het corona balletje begon te rollen en werd steeds groter en nam steeds meer op zijn pad mee. Maar ook voor de mens was het lastig, van alle nieuws van zowel voor als tegenstanders werd je niet bepaald “vrolijk”, het licht aan het einde van de tunnel werd steeds minder.

En dan kom je de fam. Gielis tegen bij de Hofleverancier van de afterdiner, friture het Trefpunt, bij onze Si. Fam. Gielis gaf aan grote fan van de Sjlaagboom te zijn, tot familie in ‘s-Hertogenbosch toe. Zij haalde, en nog steeds, positieve zin uit het wel en wee van onze activiteiten en berichtgeving, en juist in coronatijd was dit een stukje vrolijkheid in sombere tijd. Onze dank is groot voor dit mooie compliment, voor ons lijkt het vanzelfsprekend wat wij doen, met de juiste mensen om ons heen, de fans van A Jenne Sjlaagboom krijg je deze positieve motivatie bijna vanzelf.

Het spreekt voor zich dat je het niet voor iedereen goed kan doen en dat een deel er ook anders over denkt maar dat is normaal in het leven, je hebt voor en tegens en gelukkig heeft Facebook een knopje gemaakt waarmee je onze activiteiten kunt verbergen of zelfs blokkeren. In ieder geval….wij duimen voor vanavond voor alle ondernemers en gaan vol goede moed een prachtige vasteloavend tegemoet en fam. Gielis gaan wij vasteloavends deesdieg zien en proosten dan op misschien wel het einde van een nare periode.