Toch wel bijzonder


Uvver inne mond alwerm 6 joar d’r nuie “uitbater” van A jenne sjlaagboom. En wat is het toch een bijzonder mooi pand. Het “kleinste” horecapand op de Markt, van de buitenkant wel te verstaan. En van een binnen een pareltje….een bruin cafe met aandacht voor historie.

Een begrip sinds 1955, in goede en slechte tijden. Een café wat altijd zijn eigen naam heeft behouden en kunnen behouden, uniek mag wel gezegd worden. Een café waar jong of oud, vrijgezel, weduwen of weduwnaar, Kirchröatsjer en niet Kirchröatsjer zich veelal welkom voelen. Trots laten wij dan ook de stadskleuren met onze beschermheilige St. Lambertus aan onze gevel wapperen. Ook het terras wordt weer zomers aangekleed, met dank aan Bloemsierkunst Abby Lempers, en wij pakken de kleine kaart weer op.

Wat te denken van verschillende flamkuchen, de heerlijke gegratineerde uiensoep, de sjnieëpelboeëne tsoep, een luxe kaas/worstplank.
Alles wat lekker bij een borrel is, want daar blijft het in A Jenne Sjlaagboom om draaien….de borrel….geen eetcafe want die zijn er al meer dan voldoende….nee gewoon een drankje met een hapje waarbij gezelligheid en aandacht voor de gast voorop staat.

Op naar 5 mei….6 jaar A Jenne Sjlaagboom….en dan nog 20 jaar.