René Reulings


Wij gaan nog het een en ander organiseren zodat er inkomsten voor diensten gegenereerd worden. Maar wij gaan ons ook inzetten voor anderen want alleen kom je er niet. En waar wij de helpende hand kunnen bieden op welke manier dan ook doen wij dit maar al te graag.

Een van deze “helpende hand” is voor René Reulings, een “aankomend” artiest, heeft opgetreden tijdens de tweede online Zietsong en heeft een hele bijzondere geste gedaan. René had de vraag of ik dit liedje eens zou willen delen. Een kleine moeite maar het lied is ook echt de moeite waard om eens in alle rust te beluisteren. Je waardeert wat je hebt, en in deze onzekere tijd is dat goud waard.

Heb je een online event, denk ook eens aan René, hij heeft een uitgebreid repertoire en is een artiest met waardering voor de kans. Luister even, laat gerust een reactie achter en misschien hebben jullie ook nog zin om het Youtube filmpje te delen. Men doet niet alleen René maar ook ons een groot plezier, want voor een artiest is er geen mooiere waardering dan het zien langskomen van je “eigen song”.