Optreden van We Two: Rocco & Arturo


Zaterdag 23 september 2023 in A jenne Sjlaagboom:

We Two:
Rocco & Arturo

Het duo achter We Two is Arturo Bellini en Rocco di Turi. We Two is een Belgische formatie ontstaan uit de in de jaren 90’s immens populaire band Unity. Sinds 1993 heeft We Two reeds duizenden optredens achter de rug. In 2019 zelfs 40 jaar onafscheidelijk! Een enorm op elkaar ingespeeld duo dus.

Met een unieke sound en een onbeperkt repertoire staat We Two garant voor succes. Zowel in België, Nederland als in Italië. Een betere graadmeter bestaat er niet! We Two beschikt over een enorm repertoire, waardoor ze iedere situatie aankunnen. Van meest modern tot goud van oud. Daarnaast is We Two gespecialiseerd in Italiaanse muziek, omdat daar onze roots liggen. Nummers van oa Zucchero, Eros Ramazotti, liggen ons als geen ander. Daardoor ook perfect geschikt voor Italiaanse avonden.

De kaarten kosten €7,50 per stuk en de DJ zal na afloop voor de juiste sfeer zorgen.
(Kaarten waren eerder €17,50 vanwege buffet inbegrepen, dit komt te vervallen, bij de entree krijgt een ieder die een kaart heeft gekocht het verschil in penningen terug (4 penningen) die deze avond ingewisseld kunnen worden.