Het weekend is weer voorbij


En wat voor een weekend was het weer….e fesje….❤️?

Donderdag een geweldige avond met Björn Heuser en heel veel zingende gasten. Vrijdag deed de zon zijn best en mocht Marcel zijn favoriete hobby weer uitoefenen….het terras zat vol??…..en in de avond een gezellige vrijdagavond borrel.

Zaterdag hoog bezoek van de Oliver met de familie, zij brachten een bezoekje aan de Rodahal maar kwamen eerst even met de gehele familie en vrienden borrelen….wat e fes kenne die lu viere. En in de avonduren had Mark Buck, Kirchröatsjer (noen oeswoenend) en oud Stadsprins van Nijmegen een reunie van de klas van 2009 georganiseerd, een druk bezocht avondje waarbij de meeste zich al die tijd niet meer gezien hadden…..verhalen van toen werden royaal uitgewisseld.

En zondag een ouderwets “frühshoppe” met de Okkie 7+1 kapel. Met de nodige hits werd een gezellige middag gehouden doe tot in de avond werd doorgevierd.

Voor nu…..weekend voor ons….nog even “sjroebe” en bestellingen doen en dan met de beentjes op de bank….tsjille….want volgend weekend is weer feest. Op zaterdag viert Esther haar 50e in de zaal….sjpas verzichert.