Goede doel weekend


Zoals ieder jaar voor de kerst gaan wij van A Jenne Sjlaagboom geld verzamelen voor het goede doel.

Wat gaan we doen en wanneer?

Het hele weekend, van vrijdag 20 t/m zondag 22 december verkopen wij vers gemaakte soep voor € 4,50, wafels en lekkere warme Chocomel met slagroom voor € 2,50. Op zaterdag 21 december van 13:00 tot 15:00 uur op de foto met de kerstman en zijn gevolg voor € 2,50 (of iets meer, u mag bepalen).

De gehele opbrengst gaat volledig naar het goede doel.

Het goede doel

Dit jaar richt onze goede doelen actie zich op bewoners en familie van Hospice De Vlinderhof Kerkrade. Een Hospice in Nederland is vaak afhankelijk van de giften van derden en heeft het financieel niet altijd even makkelijk. Daarom gaat de volledige opbrengst van onze actie naar Hospice De Vlinderhof Kerkrade. Daarnaast organiseren we in samenwerking met Lunchroom De Holz een diner voor de bewoners en hun naasten.

Hospice De Vlinderhof Kerkrade biedt een warm onderkomen aan mensen die de laatste fase van hun leven niet thuis willen of kunnen doorbrengen. Dankzij professionele medewerkers van de MeanderGroep wordt hoogwaardige verpleegkundige zorg geboden. Daarnaast is er veel aandacht en respect voor de gasten zodat ieder op eigen wijze afscheid kan nemen van het leven.

De sfeer in het Hospice is huiselijk. Familieleden van gasten zijn 24 uur per dag welkom. Het professionele team wordt ondersteund door een groot aantal vrijwilligers. Mede door hun inbreng is het mogelijk echt individuele aandacht te hebben voor de gasten. Een wandeling, een lekkere maaltijd, een goed gesprek: alles is mogelijk. Medewerkers en vrijwilligers zijn er ook als steun en toeverlaat voor familie en vrienden van de gasten. Een vast en deskundig team verpleegkundigen en verzorgenden staat garant voor hoogwaardige verpleegkundige zorg. De medische behandeling wordt verzorgd door een specialist ouderengeneeskunde.

In Hospice De Vlinderhof Kerkrade kunnen mensen in de laatste fase van hun leven ook terecht voor een kortdurend verblijf. Bijvoorbeeld als familie of mantelzorgers de verzorging even uit handen moeten geven of als specialistische behandeling in het ziekenhuis niet langer noodzakelijk is.

Mogen wij jullie dit weekend begroeten voor op de foto of een kopje soep?

Wij danken Jumbo Carboon voor het sponsoren van de wafel mix en Event Design Parkstad voor de kerstman stoel en attributen.