Even voorstellen

Ik ben Marcel Mahr geboren in april 1977 te Heerlen. Ja ik weet het, niet trots op de geboorte stad maar in die tijd was dat even niet anders.

Des al niet te min ben ik mijn hele leven al ‘inne richtieje Kirchroadsjer’.

Als stadsprins in 2009 had ik de eer om in carnaval vierend Kerkrade voorop te staan. Samen met duizenden vierende carnavals mensen het feest mogen meemaken op een dusdanige manier die nooit vergeten zal worden, een droom werd werkelijkheid.

Samen met mijn vrouw Kim en trotse vader van dochter Bente heb ik de goedkeuring gekregen om mijn tweede droom waar te maken.

Een eigen café

Na een paar obstakels en omwegen is dan toch de tijd gekomen dat ik mag zeggen, ik ben de nieuwe kroegbaas van A Jenne Sjlaagboom.

Als Kerkradenaar zal ik mij voor 100% inzetten om de gasten van dit fijn lokaal een gevoel van warmte en geborgenheid te geven zoals dat hoort.

Natuurlijk ken ik het niet voor alles en iedereen goed doen. Daarom, is er iets of zijn er dingen voor verbetering vatbaar, laat het mij weten.

Houdt onze website en Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws en ik hoop iedereen te mogen begroeten in A Jenne Sjlaagboom.

Jrus van d’r wieët,

Marcel

Marcel

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *