En toen was het feestje voorbij …


Na afwezigheid door corona mocht er dit jaar weer gevierd worden. Er was een grote groep medewerkers zowel voor als achter de schermen actief. Een grote dank gaat uit naar jullie, onze bezoekers, jullie hebben er een feestje van gemaakt, de nodige filmpjes en foto’s komen voorbij in de media, je ziet mensen stralen en genieten.

Voor ons als vrijwilligers van de stichting Colonia I Kirchroa zitten de weken van vergaderen, plannen, regelen er dan ook weer op. Het was op sommige momenten “stress”….. het lijkt allemaal simpel maar met alle regeltjes vandaag de dag komt er een hoop bij kijken. Ook gaat een hele grote dank aan de medewerkers van de gemeente. Deze toppers hebben ons met raad en daad bijgestaan, gewoon van uit het hart voor onze stad.

En daar draait het om beste mensen, wij de stichting Colonia i Kirchroa, verzorgen dit feest, ik kreeg vaker de opmerking….dat is van d’r Marcel….van oes d’r Sjlaagboom. Maar niets is minder waar….wij zijn een stichting die de intentie heeft om een evenement neer te zetten waar Kerkrade zich zo mee verbonden voelt….os aller Köln.

De stichting staat voor de organisatie en heeft als doel de mensen en haar stad een mooie avond te laten beleven zonder verdienmodel, wij en A Jenne Sjlaagboom hebben geen verdienmodel aan deze activiteiten, wij (Sjlaagboom) zijn zelfs nog sponsor van dit event en leveren daarbij ook nog graag onze diensten aan de organisatie. Net als de stichting is ook het doel van A Jenne Sjlaagboom om de stad waar mogelijk te promoten, tenslotte kan een stad enkel bloeien als er ook beleving is.

Nogmaals dank aan een ieder die ons de afgelopen weken heeft geholpen zij het als sponsor, medewerker of in welke vorm dan ook…..dankzij jullie allen was het top.

Namens A Jenne Sjlaagboom en Colonia i Kirchroa ….danke…op noa 2023❤️?❤️?
Noël, Ralph, Jan-Willem, Rai, Lyanne, Paul, Jean, Patrick, Leon en Marcel