December is goede doel maand


Verleden jaar heeft het team van A Jenne Sjlaagboom zich ingezet voor de eenzame ouderen van Kerkrade.

Met de opbrengst van o.a. een foto reportage met de kerstman en zijn gevolg hebben wij op eerste kerstdag een mooi diner kunnen aanbieden aan de eenzame ouderen.

Tijdens het concert van Guido’s Orchestra hebben wij op de zondag kosteloos een 30 tal gasten die een steuntje in de rug konden gebruiken, of iemand die altijd voor een ander klaarstaat, of de financiële middelen niet toe lieten, een onvergetelijke avond mogen bezorgen.

Dit jaar gaan wij ons sterk maken voor de armoede in onze stad.

Samen met een organisatie (gesprekken zijn gaande) willen wij geld genereren om deze mensen een extraatje te kunnen geven voor de “dure” decembermaand. Het foto moment met de kerstman en zijn gevolg zal weer plaatsvinden.

Gedurende een hele week zal er vers gemaakte soep worden verkocht waarbij de gehele opbrengst ten goede komt aan het project. En de warme chocomel gedurende de maand december zal ook een speciale prijs krijgen waarbij de gehele opbrengst ten goede komt aan het project.

Al met al, houdt onze website in de gaten. Samen sterk is de motivatie en het is niet meer de ver van mijn bed show, laten wij beginnen in onze eigen buurt.

(Ook iets willen betekenen, stuur even een bericht naar info@sjlaagboom.nl via het contact formulier)