De zondagsvlog nummer 6


Wat een weekje……het was lachen en plezier….ook nu weer ondanks het slechte weer.

Waar het maandag begon met opnames voor L1 met het programma Klasjenere was het al snel weer woensdag.

Woensdag overdag regen regen en nog eens regen…..maar in de avond “druppelde” de gasten binnen. Het mitzingkonzeët van Björn Heuser stond op het programma. Een meer dan volle A jenne Sjlaagboom zingde mee op de Kölsche hits die door Björn werden gespeeld op zijn gitaar. Het was kippenvel, voor ons, de gasten maar ook voor Bjorn en zijn team, Kölle en Kirchroa is een. De “overnachting” van Björn moge getuige van de gezelligheid die er was…..hij wilde tot “sjloes” erbij zijn…..jeweun klasse.

Donderdag een “gewoon” dagje, met slecht weer voor de afwisseling. Vrijdag de eerste maar zeker niet de laatste editie van Treff ing buut. Fer, Huub en Conny hebben de gasten laten schateren van het lachen. Humor op en top en dat in deze tijd van ellende. Onder leiding van Fer Kousen werd het plaatje gepresenteerd met een grote dank aan buutereedner Wim Ploum voor het regelen van deze toppers.

Zaterdag stond de Kölsche avond op het programma. DJ Marcel heeft de mensen weer meegenomen in een beleving van vertier uit Kölle, de ene na de andere meezinger stond op de lijst klaar. Ook het optreden van Mafia del Musica was zeer geslaagd, 7 vocale kanjers lieten de gasten meezingen met de nodige hits.

De heren komen van d’r sjeet en kegelen bij Ackens Wiel en als klap op de vuurpijl kwam er een bezoekje van Wiel, het was een feest van vriendschap.

‘T jeet uch jod…estebleef.