De ideeën een kans geven


Het was een gezellig “draai” avondje afgelopen zaterdag, belooft volgende week zaterdag 31 oktober 2020 een mooie happening te worden in deze tijd van ellende.

In deze tijd van “geen inkomsten” ga je anders denken, wat kan wel nog? Waar is de vraag naar? Wat zijn de mogelijkheden voor A jenne Sjlaagboom? Het laatste café op het mooiste plein van de wereld (bij wijze van spreken dan). Ideeën bedenken, vorm geven, overleggen en wie weet, risico’s nemen, durven. Vandaag gaan wij een idee bespreken….

Al met al, wij blijven positief en zien de opties maar daar hebben wij jullie hulp bij nodig ?. Wij hebben op de Facebook pagina 6400 fans. Dat is top, dat betekent een groot bereik. Gaan jullie ons helpen om dit nog groter te maken en ons bereik en daarmee de ideeën een kans geven.

Samen sterk, nu moeten wij even aan de Sjlaagboom denken. Maar ik beloof, de medemens zullen wij nooit vergeten en waar mogelijk proberen wij dit ook in deze periode met initiatieven te ondersteunen. Maar als het weer eens “normaal” wordt zullen wij genoeg activiteiten ontplooien waarbij wij de medemens die het niet altijd even goed heeft toch proberen te ondersteunen. En met een groot bereik werkt deze doelstelling alleen maar beter.

Tag je vrienden in het bericht en vraag om onze Facebook pagina te liken. Zo blijven ze op de hoogte van de activiteiten en kunnen wij voor de toekomst nog meer bereiken voor een ander.