Daar hebben wij hulp voor nodig


Wat een passie. Bei Ut Natascha, een cafetaria met een vakvrouw vol passie. De bedoeling was om ludiek te gaan BBQ maar het weer zat niet echt mee. Maar goed, na regen komt zonneschijn dus dan maar binnen een handje helpen. 

Ik kon Natascha niet, je komt aan de praat, als collega ondernemer onder elkaar en dan krijg je traantjes. Achter de schermen is het alles behalve makkelijk. Stress, een privé situatie waarin deze drie kanjers zich doorheen slaan en haar eigen gezondheid, zo bros. Je gaat praten over 1 juni, weer open, ook als “cafetaria” binnen. Maar dan komt er een drempel, de gezondheid laat dit niet toe maar je wil niet toegeven, wat zullen de mensen zeggen. Het afhalen gaat goed, mensen weten de weg te vinden en je kunt bij goed weer het buitenterras gebruiken.

Dus met een goed gesprek gaan wij de counter vervangen, 1 juni proof.

Maar daar hebben wij hulp voor nodig

Er moet iets veranderd worden voor de logistieke handelingen te bevorderen en daarmee voorlopig het zitgedeelte voor binnen beperken. Het betreft het omzetten van de haantjes gril. Wie kan ons hierbij vrijwillig helpen? Reacties via privé Facebook bericht.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/kirchroa/videos/600787767197254/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Wij gaan Natascha helpen en dat is een fijn gevoel. Iemand met deze passie, ondanks de gezondheid van haar en haar gezin en toch blijven “stralen”. Natascha, voor mij ben je een kanjer en ik denk voor velen, waardering voor de simpele dingen in het leven. Het lijkt normaal maar jij maakt het toch weer even duidelijk dat het niet zo is. Je geeft het niet aan maar als je even verder kijkt dan…..

Dankbaar voor deze werkdag van uiterste (like ook even haar Facebook pagina).

Bei ut Natascha