Al sinds 1975 een begrip in Kerkrade


De dames van Buck Office Kerkrade, zij staan altijd klaar met raad en daad. Afgelopen weekend kwamen wij erachter dat onze pinrollen op waren, op zaterdagavond. Even met Danny ge-appt en binnen 10 minuten waren de rolletjes bij ons. Waar vindt je dit nog. Service op en top en ze hebben alles in het pakket, ligt het niet op de plank dan wordt het besteld.

En lieve mensen…lokaal winkelen is o zo belangrijk voor een stad. Voor de levendigheid maar ook voor de ondernemer zelf natuurlijk. En het verhaal internet, niet alles is altijd goedkoper en al is het “iets” duurder, het is ook de service waar je van mag genieten. Het advies is zeer belangrijk.

Het is net als een café, als het er niet meer is denk je van, weet je nog. Of als voorbeeld, d’r Wienens Bazaar oftewel Wijnen Elderado, een gemis voor menig Kerkradenaar.

Daarom, ga naar Buck Office en laat je verrassen door het assortiment en de service die er nog met een hoofdletter wordt geschreven. Dankjewel Danny, Arthur en Marensje voor jullie service….en niet alleen van zaterdagavond.