Wij sluiten een mooi weekend af….


Luisterend naar Pavarotti en de wereld even voorbij laten gaan….

Zelf krijgen wij niet alles mee wat in het weekend in de rest van het land en de wereld gebeurt, is af en toe ook beter. In Berlijn een grote groep mensen, aan de zee blijf je letterlijk kapot van de mensen. In sommige steden zijn ze streng, in andere steden zitten ze hutje mutje op het terras.

Een hoop mensen zijn besmet spreekt het nieuws. Maar wat ik als leek niet snap, als je besmet bent, ben je dan meteen ernstig ziek? Immuun kunnen we niet worden dus wij zullen besmet moeten raken en daarmee deels immuniteit opbouwen. Want het medicijn of de vaccinatie zal niet voor en door iedereen gebruikt/geaccepteerd worden.

Als “agentje” moeten wij, de horecamedewerkers, af en toe de mensen erop aanspreken. Maar het wordt steeds moeilijker want wat moet je nog geloven. Het gevoel krijgt steeds meer een andere draai. Over de discussie van racisme begin ik niet. Voor mij is iedereen gelijk, arm of rijk, dik of dun, welke geaardheid, kleur of geur.

Des te vrolijker wordt ik dan ook van deze foto, twee kanjers die zich samen zo vermaken. Ik mag ze de drankjes schenken en de één zegt steevast aan de ander. Wat wil jij? Geen ikke, samen is de instelling, vriendschap met een grote V!

Wij gaan een warme week tegemoet, te warm. Dat is een feit, deels niet goed voor de horeca. Juist nu dat we de omzet moeten genereren voor de winter die misschien wel veel beperkingen met zich mee brengt. Maar goed, relatief blijven. Schijnt de zon is het niet goed, regent het is het ook niet goed.
Al met al. Zie je de onzinnige ellende in de wereld via Facebook of het nieuws. Kijk naar dit mooie plaatje en denk, leven en laten leven. Samen is belangrijk, vriendschap!!