Wat woar ‘t werm klasse❤️


Het weekend is omgevlogen, wat een feest, dankjewel dames. Waar wij zaterdagavond nog op het Jalabal waren met de dames van de KDJ ging zondag al weer vroeg de wekker. Damezietsong is aajezaat, de uren slaap waren kort maar met zulk geweldig publiek vergeet je dit al snel.

De dames hadden zich alle moeite gedaan voor het thema oma’s glitterpartie en de vloer had het ook gemerkt. Hij “blinkte” vanochtend oftewel, poetsen, poetsen en nog eens poetsen. Samen met de dames en de nodige artiesten was het dan ook een groot feest.

En graag willen wij jullie dan hier ook van harte voor bedanken. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat een “Zietsong” netjes verloopt. Afkloppen, in 6 jaar tijd is het altijd toppie verlopen. Maakt niets uit welke zietsong of event, jullie zijn toppers, gasten die weten hoe je iets moet vieren.

Voor nu, op de bank tsjille en op naar een nieuwe week waarbij de zondag de Afterparty is van de Damezietsong in de Rodahal.  Tot snel lieve mensen en nogmaals dank, jullie zijn toppers.