Projectje zondag afgerond


Cafetaria “Bei ut Natascha”, een vriendelijkheid meid. Vrijdag leren kennen, gesproken over de privé situatie en dan schrik je.

Met een oproep van afgelopen vrijdag hebben wij vandaag een paar veranderingen kunnen bewerkstelligen. Frans Tummers melde zich al snel voor het veranderen van de gasleiding t.b.v. de apparatuur, een grote dank aan Frans hiervoor.

Zelf de “balie” onder handen genomen. Apparatuur deels naar de keuken in verplaatst, kassa een nieuwe plekje gegeven, voor fronten aangepakt en deels breder gemaakt en een verrijdbare afzetting toegevoegd. Op deze manier heeft Natascha haar afhaalbalie verruimd, corona bestendig en is het zitgedeelte binnen voorlopig even van de baan. Buiten zal na 1 juni deels mogelijk zijn om te zitten.

Op deze manier krijgt de familie Becholtz misschien iets meer tijd en daarmee minder stress om de situatie voor hun zelf goed op orde te krijgen. Want werken alleen is niet het leven. Ik heb diep respect voor dit gezin, ondanks de tegenslagen blijft Natascha nog altijd positief. En dat siert haar en haar lieve zoon en man, de buitenkant is niet altijd wat het lijkt. Niet iedereen durft erover te praten maar oordeel niet te snel. Denk even na voordat je de conclusie trekt.

Blij dat ik dit kleine projectje heb kunnen waarmaken. En in het bijzonder een grote dank aan Frans Tummers voor de snelle handeling van het veranderen van de leiding. Voor een ander iets mogen doen is een dankbaar gevoel. Iedereen zegt maar altijd, als je hulp nodig hebt dan bel maar. Een ieder weet dat dit niet werkt, je wilt niemand te last zijn. Dus mijn gevoel is, niet zeggen maar direct doen. Datum afspreken en de spreekwoordelijke koe bij de horens vatten!!

Ik zou zeggen, ga gerust eens langs. Een frietje of ijsje op de vuist, Cafetaria Bei ut Natascha, Industriestraat 10 (verlengde drievogel) Spekholzerheide.