Moederdag pakket en muziek videoclip


Voor Moederdag hebben wij een pakket samengesteld voor €18,- en in samenwerking met deze drie toppers een geweldige muziek videoclip opgenomen. Joost , Enzo en Raymond kwamen belangeloos en dat is een gevoel.

Moederdag cadeau pakket

  • Liefmans 5 x liefmans
  • Chips 2 x
  • Glaswerk
  • En een oorkonde, die misschien nog het meest waardevolle is.

Aanmelden en afhalen pakket

Het afhalen van het pakket is op zaterdag 9 mei tussen 10:00 en 11:00 uur. Aanmelden kan via Facebook Messenger of via WhatsApp op 06-52674155

Muziek videoclip

Mit der kop in de wolke…..

Een pakkend liedje waarvan de videoclip op Moederdag 10 mei om 9:00 uur op onze Facebook pagina geplaatst zal worden. En daarbij dit cadeau aan je liefste moeder, vrouw, vriendin, dierbare overhandigen. Iemand die je lief hebt en dat is een gevoel.

Eveneens zet mij dit weer aan het denken. Artiesten, beroeps muzikanten, evenement organisaties. Alles zit zonder werk en inkomen en nog lang want 1 september is al aangegeven. Maar wat daarna? Mensen zijn bang, huiverig, de 1,5 meter samenleving. Ik ga proberen met hulp van onze fans op Facebook en Instagram om iets op poten te zetten, samen sterk!

Op naar week 7 inmiddels en houd de moed erin, hoe lastig alles ook is. Alleen samen kunnen wij deze situatie aan met een knuffel van 1,5 meter afstand.