De 1,5 meter Zietsong


Zet alvast in je agenda, 9 mei 2020 om 19:00 uur live op Facebook, de 1,5 meter Zietsong.

De heren van Los mar Joa willen graag iets betekenen voor Kerkrade, maar wat? Overleg heeft dan ook een Zietsong opgeleverd. Even op andere gedachten komen want de meeste mensen raken een beetje “gefrustreerd” en daarmee “geïrriteerd” met alle regeltjes en het thuis blijven. En men moet, juist nu, positief blijven. Dat is de enige kracht wat niets kost en een goed gevoel aan je medeburger geeft.

Zaterdagavond 9 mei om 19:11 uur gaan wij live op Facebook. Dé 1,5 meter Zietsong met een 1,5 uur durend programma. Uiteraard alles volgens de RIVM regels. Achter de schermen zijn wij bezig met de voorbereidingen. Enkele namen die medewerking verlenen zijn Los mar Joa, De Martino’s en Fer Kousen.

Hoe en wat? Dat gaan jullie live meemaken, schuif je stoel aan en ga er lekker voor zitten tijdens deze Zietsong. Humor, chaos, rommelig, gezang, sjokkeneere en nog veel meer.

Samen de wereld iets positiever proberen te maken. De zorgen zijn er, mogen ook niet vergeten worden. Maar voor even, 1,5 uurtje gewoon lachen en genieten van onze lokale helden.