Op de hoogte blijven van onze evenementen, meldt je dan aan voor de nieuwsbrief:

 

Zaterdag 20 april 2019
Sjeng …. on de geng …. van 20:00 – 23:30 uur

Jac Mevissen, dé boordmuzikant van de firma van der Biesen travel zal u tijdens deze avond meenemen als of je op de Titanic mee vaart, maar onder het motto:

Kaine paniek auf der Titanic….

Er zal geen ijsberg langs komen, hooguit wat borrelhapjes van het huis. In ieder geval, plezier net als vroeger. Lachen, meezingen en wie weet wat nog meer. En voor de dubbele controle, er zijn geen kaarten van toepassing.

Jac Mevissen

 

Vrijdag 26 april 2019
Kingsnaait am Ballerman vanaf 21:00 uur

D’r Willem Alexander hat jeër e biersje en helt van e feestje. Evvel noen mit ’t Máxima en de 3 prinsesjes is heë e biesje “rustiger” woeëde. Vier losse d’r Willempie nog ee moal hoeëg leëve en junt knalle mit de letste hits, d’r duutsje kui, de hollendsje meezingers, en wat nog mieë op d’r dusj kunt….

Ozze Tom zal uch mitneëme noa d’r ballerman….op d’r maat waal tse versjton.

 

Zondag 5 mei 2019
Talkshow “Iedereen heeft een ballon” van 13:00 – 14:30 uur

De eerste zondag van de maand zal met een drietal gasten een luchtig interview plaatsvinden. Onder het motto “Jidderinne hat Ing ballon”

Een ieder draagt een bijzonder iets bij zich, een mooi moment, een herinnering, een gevoel, een lach, een traan. Van bekende “kirchroadsjer”, tot de pessimist, de persoon achter de schermen, de held die voor zichzelf geen held is. Eveneens zal deze middag met een mooi stukje gedicht, poëzie, of misschien wel een levensles opgeluisterd worden.

Iedereen heeft een ballon

 

Zondag 12 mei 2019
Lentebock wandeling met Harmonie St. Philomena om 10:00 uur

Een frisse wandeling met als start een goed ontbijt, tussendoor enkele pitstops met versnapering, bij terugkomst een lekker Lenteböcksje met een hartig buffet.

Binnenkort meer info over de prijs, inschrijving, route en wat nog meer “op d’r dusj kunt” Dit alles in samenwerking met Harmonie St. Philomena!

Lentebock wandeling

 

Zaterdag 18 mei 2019
Sjlaagboom zingt Smartlappen vanaf 20:30 uur

Na het succes van Op Volle Toeren gaan wij nu de Smartlappen hits erbij halen. Van Hazes, Gerard Joling, Johny Jordaan en nog meer.

Om het aantal bezoekers beperkt is zullen ook hier weer de entree kaarten (€ 2,- per persoon) van toepassing zijn.

Sjlaagboom zingt Smartlappen

 

Zondag 26 mei 2019
Absjiedsmis van os Fleurtje en Roedie om 12:00 uur

Fleur en Ruud gaan Kerkrade verlaten ….

Zij gaan een nieuwe toekomst tegemoet in Zwitserland, ‘t dorp Adelboden. Om dit “ge” mis te verwerken zal gedurende deze zondag in stijl afscheid en gevierd worden. Er zal rond de klok van 12.00 uur een (schijn) heilige mis gehouden worden die geleid wordt door niemand minder dan de hulp dekbed Marcelius.

Dit spektakel niet “mis”sen….zorg dat je erbij bent…. voor de security….in plaats van hosties worden er bitterballen zonder vlees geserveerd.

 

Vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni 2019
Colonia op het terras

Misschien al vernomen, of misschien niet. Tijdens het Hemelvaart weekend zal de Markt in Colonia sfeer gehuld gaan.

In een aangekleed paviljoen zullen top artiesten uit ons Kölle en Kirchroa de bühne betreden. Voor het paviljoen is op vrijdag en zaterdag entree van toepassing, voor de zondag is vrije entree van toepassing. Bij ons op het terras kunt u uiteraard genieten van de heerlijke liederen die van uit de tent klinken, het podium komt aan de kant van de waterpartij te staan dus..

Uiteraard zal ‘t woeëntsimmer van d’r Maat in Kolsche sferen gehuld gaan.

Voor meer info betreffende het evenement verwijzen wij u door naar de Facebookpagina of internetpagina van het evenement. www.colonia-i-kirchroa.nl

Colonia i Kirchroa

 

Vrijdag 7 juni 2019
André Hazes afterparty vanaf 22:00 uur

In een uitverkochte rodahal zal André Hazes jr de sterren van de hemel zingen. Uiteraard haken wij op deze mooie avond in met de afterparty……

Kaarten zijn niet nodig maar het kan wel zijn dat op een gegeven moment de tent vol is en dan……

P.s. de Sjlaagboom zingt hazes avond volgt nog (entreekaarten wel van toepassing).

 

Zaterdag 23 november 2019
Kölsche oavend deel 3 vanaf 20:29 uur

Na editie 1 en 2 komt …..

Wie nu nog niet weet wat het inhoud. Tja, zorg dat je erbij bent. Een ook hier weer, een gedeelte van de kaartverkoop gaat naar het goede doel.

Start van de kaart verkoop zal te zijner tijd bekend worden gemaakt.

Kölsche avond deel 3