Op de hoogte blijven van onze evenementen, meldt je dan aan voor de nieuwsbrief:

 

Onze agenda in één oogopslag

 

Zondag 16 december 2018
Maurice Hinzen en Hans Hirsch aan het woord van 14:00 tot 16:00 uur

Maurice Hinzen en Hans Hirsch zalle uch sjun vuurdreëg doeë oes eeje wirk en wirk van d’r Herman Hirsch zieëliejer. In ing richtieje wainachtssfeer en mit ing nui depetatsjoeën van ’t Jod Tsimmer darf me joa jenisse van ’t kirchroadsjer plat poer!

Junt vier uch zieë?

 

Zaterdag 22 december 2018
Op de foto voor het goede doel van 13:00 – 16:00 uur

Op de foto voor het goede doel

Het terras zal geheel in winterse kerstsfeer worden aangekleed, kerstbomen, lampjes, kaarsjes….echt op en top. De echte kerstman zal met zijn elfje aanwezig zijn en uiteraard een zijn opper rendier Rudolf! (is van nature een ezel met een gewei maar denkt dat hij een rendier is)

Wat is het goede doel?

Voor €2,50 zal een professionele fotograaf een mooi plaatje maken wat een blijvende herinnering voor het leven zal zijn.

Van dit bedrag gaat:

€1,- naar een fonds voor verwaarloosde ezelen.
En €1,50 naar de eenzame ouderen van Kerkrade (rechtstreeks via een organisatie wat bekend is met de doelgroep).
Eveneens zal er lekkere warme chocomel of glühwein voor €1,50 verkocht worden. Ook dit bedrag gaat rechtstreeks naar de eenzame ouderen van Kerkrade.

Wil je iets betekenen middels een kleine bijdrage in de vorm van chocomel, glühwein of hooibalen? Dit is meer dan welkom, stuur even een reactie via Facebook messenger en wij komen het graag halen. Delen van het Facebook evenement wordt zeer op prijs gesteld!

Samen sterk voor de eenzame ouderen “in os durp”

 

Dinsdag 25 december 2018
Kerstdiner om 16:00

Kerst diner

Er zijn in de wereld veel ouderen eenzaam. Dit is de harde realiteit van de huidige en toekomstige samenleving…..multimedia is de trend en met elkaar omgaan krijgt een andere betekenis.

Ook in Kerkrade is er een grote groep ouderen eenzaam en hier willen wij tijdens eerste kerstdag graag iets in betekenen. A Jenne Sjlaagboom zal voor 50 ouderen een gratis diner ter beschikking stellen inclusief drank. In de loop van het jaar zal er meer info volgen.

 

Maandag 31 december 2018
Oud op nieuw 2018/2019 vanaf 20:30

Oud op nieuw Sjlaagboom Kerkrade

Oud op nieuw……

Wij gaan het proberen, indien er voldoende belangstelling is gaan wij een “besloten” avond organiseren (op inschrijving).

Tijdens deze avond gaan wij een all in concept hanteren. Een luxe buffet met voor ieder wat wils van 20.30 tot 22.00 uur, drankjes bier, fris of wijn gedurende de gehele avond inclusief. Oliebollen tot je er ziek van wordt, champagne van de Aldi en een paar gillende keukenmeiden en uiteraard gezellige muziek waarbij verzoeknummers centraal staan.

Dit alles voor de prijs van €49,- per persoon. Wil je erbij zijn? Meld je even aan, let wel enkel en alleen op inschrijving!

 

Zondag 3 februari 2019
Hyacinth’s hondertreffe om 10:10

You’re speaking with tse ladieeee of tse house! Ing nuij zietsong alling vuur ladiesssss…..

Geen Ed Sheerannnnnn….. Maar de ‘high society’ acts va Kirchroa en omstreken! Een kleinschalige en gezellige damezietsong vuur òs Kirchroadsjer meadjer. Kòm tsezame mit òs kakmadamme inne bombe daag d’rva maache. En lost uuch verrasje in ‘t klingste woeëntsimmer van d’r maat.

Kaartjes kosten 15 euro inclusief ontbijt. Reserveren kan via messenger of in d’r Sjlaagboom. Er is beperkte plaats, dus los op tsiet jet wisse…

Dresscode: English shit ‘kak’.

 

Zondag 10 februari 2019
Herrezietsong net als vroeger vanaf 10:55

Herrezietsong in A Jenne Sjlaagboom

Sjtiemoeng wie vruijer!
De lokale artiesten zullen net als vroeger zorgen dat het een gezellige boel wordt. Entree is € 15,- inclusief ontbijt.

Reserveren is mogelijk maar omdat de zietsong alleen in het café gedeelte wordt gehouden zijn de plaatsen beperkt. Ook hier geldt dan weer vol=vol.
Om de stijl van de heren in ere te houden, iedereen die met stropdas komt krijgt een ‘drupje’ van het huis.

 

Zaterdag 23 februari 2019
De KBVDW zietsong vanaf 13:55

De KBVDW zietsong

De KBVDW zietsong staat weer op het programma. Voor de tweede keer en dat wil zeggen een traditie.

Ook hier weer lokale artieste, carnavals verenigingen, buutereedner, VVKW, Burgerlust en de KVV. Maak een agenda notitie, het wordt weer een gezellige party.

 

Vrijdag 7 juni 2019
André Hazes afterparty vanaf 22:00 uur

In een uitverkochte rodahal zal André Hazes jr de sterren van de hemel zingen. Uiteraard haken wij op deze mooie avond in met de afterparty……

Kaarten zijn niet nodig maar het kan wel zijn dat op een gegeven moment de tent vol is en dan……

P.s. de Sjlaagboom zingt hazes avond volgt nog (entreekaarten wel van toepassing).

 

Zaterdag 23 november 2019
Kölsche oavend deel 3 vanaf 20:29 uur

Na editie 1 en 2 komt …..

Wie nu nog niet weet wat het inhoud. Tja, zorg dat je erbij bent. Een ook hier weer, een gedeelte van de kaartverkoop gaat naar het goede doel.

Start van de kaart verkoop zal te zijner tijd bekend worden gemaakt.